Sunday, 21 October 2007

Herfst: het beste seizoen :D!

Echt, ik vind de herfst geweldig, de bladeren die verkleuren, de heerlijke geur die de herfst met zich meebrengt, de klok die weer een uurtje terug gaat, knusse avonden op de bank en het feit dat ik jarig ben in de herfst, allemaal leuk :D! Minder leuk zijn de regen en wind, maar je kan niet alles hebben he :p

(click on image for larger picture)

Enniewee, dit zijn Sophie en Cleo, twee boswachters in het Magnoliaanse Woud :D! Sophie zorgt ervoor dat de paddestoelen niet de pan uit groeien, en gooit in plaats daarvan iedere avond wat paddestoelen in haar kookpannetjes ;), en Cleo pikt de bessen voordat ze gaan rotten, en maakt bessenjam, wat verkocht wordt in het kleine winkeltje bij de ingang van het bos. De dames hebben het er maar druk mee, maar krijgen gelukkig ook hulp van de inwoners van het bos, die op hun beurt lekker eten krijgen als het te moeilijk wordt om te vinden ;).

Autumn is my favourite season, with the changing leaves, lovely smells, the end of daylight savings time, cozy evenings on the couch and it's also my birthday in the autumn, what more could a person want :D! Could do without the wind and rain but hey, it's only natural I suppose ;)

Anyway, this is Sophie and her friend Cleo, two rangers in the Magnolian Woods :D! Sophie ensures that there aren't too many toadstools by gathering them and cooking them with her supper ;), and Cleo picks the berries before they start to rot, and make lovely jams which are sold in the little shop at the entry to the woods. They are very busy maintaining the woods all year round, but get a lot of help from the inhabitants of the woods, who in turn get a nice feed when food becomes hard to find ;).

Materials used: Magnolia stamps (accessory stamps as well), Bo Bunny scrap paper, QuicKutz Studio alphabet, pattern for card from Sandra :D.

18 comments:

Marja Sch said...

Ik vind het een een superkaart. Net twee schilderijtjes en je maakt er schitterende verhalen bij.

Janny said...

tis weer een geweldige creatie van je Erica en je verhaal is ook weer boeiend:P;)

Dicky said...

Wat is 'ie weer moooooooi geworden! Leuk is die kaart zo hè? Ik heb het "patroon" klaar liggen om ook te maken. Ik geniet ook elke keer weer van de lieve verhaaltjes bij je kaarten!

Dicky said...

En o ja: herfst is inderdaad geweldig, voor mij trouwens compleet met storm en regen!

sandra_w said...

Het is 'n bjoetie en hij staat bij mij te pronken op het dressoir...
;o)

Anonymous said...

Hij is prachtig, heb je daar een patroon van?

Groetjes Boukje.

Christa said...

Helemaal geweldig Eer!!

Jolanda said...

Hij is harstikke gaaf Eer:D!

Jolanda said...

Hij is harstikke gaaf Eer:D!

Diana said...

Scheetig kaart Eer :D!

ennuh I've been tagged....zie mijn blog ;o)

Moon said...

Superkaartje eer in een woord schitterend
Liefs Moon

Sandra said...

Prachtige kaart weer Eer en de verhalen erbij zijn haast nog leuker!! :)) Ik kom je meteen ook even vertellen dat ik je heb 'getagged' en hoop dat je het leuk vindt ;) Groetjes, San

Alma said...

Ik vind het een geweldig mooie kaart Erica! Ik heb je genomineerd voor de Smile Award. Je staat in mijn Favouriten Lijst en iedereen in mijn favouriten lijst heb ik genomineerd, ik kon niet kiezen :D
Succes!

Frumpies world said...

Ik val in herhaling maar...ook deze is weer ontzettend leuk....Je zou er eigenlijk een kinderboek van moeten laten maken...van al die kaartjes met verhaaltjes erbij...xxx Wendy.

Stampingcaz said...

Erica, I LOVE this card! I would love to know how to make one. Can you direct me to directions please?

Caz

Charlotte said...

Hoi Erica,

Bedankt voor je reactie op mijn blog! Ik heb je creaties even bekeken en ik vind dat je echt prachtige kaarten maakt! Ik zet je in mijn favorieten! :)

Angélique said...

Hi,

Graag wil ik lid worden van de Magnolia Stampkit, maar kan nergens op de site informatie vinden. Heb jij misschien iets van een link o.i.d.????

~*~Sandra~*~ said...

Geweldige kaart zeg!!
leuk dat je m'n patoon gemaakt hebt ;-)