Thursday, 15 February 2007

Een interessante dag :w

Vandaag moest ik naar het ziekenhuis voor een CT scan...ik loop al een aantal maanden met allerhande klachten, en word helemaal binnenstebuiten gekeerd. Wel fijn dat er zo intensief naar gekeken wordt natuurlijk, maar ik kan die CT scan echt afraden :w.

Moest gisteren al beginnen met contrastvloeistof drinken, en dat viel niet mee...GOOOORRR!! Maar goed, per keer 200 ml en dat drie keer per dag, is te overzien (gevolgd door een lekker glaasje sap of iets met chocolade erin, als beloning :p). Maar vanmorgen moest de resterende 400 ml in een keer, en toen ik in het ziekenhuis kwam kreeg ik nog eens twee glazen en moest ik spul eten wat aan m'n slokdarm bleef kleven, gatsie! Hihihi, al die troep in m'n lichaam, volgens mij word je er alleen maar ongezonder van :(. Tijdens de scan kreeg ik nog een infuus met contrastvloeistof, wat resulteerde in een vieze smaak in de mond en een lekker warm gevoel ;), maar dat hoorde zo. Eenmaal thuis wilde al dat spul eruit, ik zal jullie de rest van dit verhaal besparen, but it ain't pretty...

Enniewee, gisteren nog een geboortekaartje afgemaakt, een collega heeft een dochtertje gekregen dus dit kaartje gaat morgen op de bus:Ik ga er weer vandoor, tot laters ;)

Groetjes,
Eer

3 comments:

Ka said...

Hoi Eer,
Gelukkig is alles weer achter de rug:D Heeft het lekkere drankje erna je extra lekker gesmaakt?

Wat een nsoezige babykaart heb je gemaakt, ga zo door:D!

Liefs Ka

**Inge** said...

Balen dat het zo naar is verlopen vooral al die spulletjes naar binnen klokken is niet echt je van het. Hoop dat je je inmiddels alweer wat beter voelt. Schattige kaart heb je gemaakt:-)

Erica said...

Thanks meiden, het ligt inmiddels alweer ver achter me maar krijg nog steeds af en toe de rillingen als ik aan dat drankje denk...en ik heb de blauwe plek nog van het infuus als aandenken ;)